O le a le uiga o le talotalo e le pusi lona si'usi'u?

O nisi taimi e te maua ai se pusi o talotalo lona si'usi'u.O se pusi e talotalo lona si'usi'u ose auala fo'i e fa'aalia ai ona manatu.O le a le mea o lo'o fa'aalia e le pusi o lo'o talotalo lona si'usi'u?

1. Fetauaiga i le va o Pusi e Lua

Afai o lua pusi e fa'asaga le tasi i le isi ma o lo'o va'ava'ai filemu le tasi i le gaioiga a le isi ma fa'amau ifo o la taliga, o le a talotalo malosi o la si'usi'u mai lea itu i lea itu.Ua faailoa mai ai o loo i ai i latou i se tulaga o le le mautonu po o le fiafia, ma e foliga mai o se misa e ono tulai mai i soo se taimi!

pusi 1

2. Aua le Fa'alavelave

A malolo le pusi, afai e tatau i lē e ana ona teuteu pe taofiofia lona sa'olotoga, o le a amata ona fa'aalia le le onosai o le pusi e ala i le lulu vave o lona si'usi'u.Ma ina ua tulemoe, na ia tali atu i le valaau a lona matai ma le tele o le talotalo o lona si'usi'u.

pusi2

3. Fiafia Malamalama Swing

E sili ona fiafia pusi pe a momoe i lima o ē e ana, ma o latou siʻusiʻu e gaoioi lemu ma lautele.E oo lava i le moe, e taloina e pusi o latou siʻusiʻu i nisi taimi.O se tulaga e mimilo ai se pusi vae o lē e ana ma fa'amaualuga lona si'usi'u pe a aisi mo se mea'ai.

pusi3

4. Fa'afefeteina lona si'usi'u mai lea Itu i lea Itu

Afai e fealua'i le si'usi'u o le pusi mai lea itu i lea itu pe a mili pe ula e lē e ana le pusi, o se fa'ailoga lelei lea ua amata ona leaga le pusi.I le taimi lea, e sili le tu'u na'o lau pusi!

pusi4

5. Lagona le Fefe

Pe a feiloa'i pusi ma ta'ita'i pusi po'o ta'ifau, pe fefefe fo'i, e liliu i luga o latou si'usi'u ma fa'amau i le va o vae.E taooto fo'i pusi ina ia fa'aitiiti o latou tino atoa, e pei o lo'o fai atu le tasi i le isi: 'Aua le osofa'i!

 


Taimi meli: Nov-09-2021