O Fa'ailoga a Saina ua Fa'amoemoe e Tuto'atasi i le Fa'ateleina o le Fa'ateleina o Fagafao Fa'atau ile “11th/11″

I lenei tausaga "Double 11" i Saina, faʻamaumauga mai le JD.com, Tmall, Vipshop ma isi faʻavae o loʻo faʻaalia ai ua paʻu le faʻatau atu o oloa fagafao, faʻamaonia le malosi o le siitia o "isi tamaoaiga".

Na fa'ailoa mai e le au su'esu'e i le au tusitala mai le Securities Daily e fa'apea, o le fa'aleleia ma le fa'asaienisi o le fa'afaileleina o fagafao e tagata fa'atau, ua o'o atu ai le pisinisi fagafao a Saina i le tulaga tutusa o le 100 piliona lanu moana maketi.O le maketi o loʻo i ai nei o loʻo suia vave ma o loʻo i ai i se vaitau o le televave o atinaʻe, ma o loʻo faʻamoemoeina le tuʻufaʻatasia o ituaiga taʻutaʻua i totonu o le atunuʻu.

E silia ma le 100 miliona aiga fagafao i Saina i le 2022

I le taeao o Novema 13, na maua ai e Li Jia, o se tagata nofomau i Shenzhen, se pusa lapisi atamai mo le "Double 11" faʻatauga.Sa ia faasoa atu lana lisi faatalitali “Double 11″ i le tusitala o le Securities Daily: mea'ai pusi, apa, lapisi pusi, fata a'e pusi ma isi mea e sili atu ma le afa.“Ina ua uma ona ou mauaina le pusi, na ou iloa ai e tele naua oloa fesoasoani, e aofia ai le suauu iʻa ma le mutia,” o lana tala lea.

E tusa ai ma faʻamaumauga a le JD.com, ina ua maeʻa le "Peak 28 itula" na tatalaina i le 8 i le afiafi i le aso 10 o Novema o le tausaga nei, o le 10 minute muamua o meaʻai faʻamago fagafao ua faʻaauau pea ona faʻatupulaia, ma le tausaga-i luga. -tausaga tuputupu aʻe e sili atu i le 5 taimi, ma le tele o fefaʻatauaʻiga o vailaʻau fagafao Puante faleoloa fuʻa na faʻateleina nai lo le 6 taimi.E tusa ai ma le lipoti o le taua o le "Double 11" amataga o JD fagafao mai le 20:00 i le aso 31 o Oketopa, o le tele o fefaʻatauaiga a JD fagafao i le 4 itula muamua na gau ai le 28-itula faamaumauga i le vaitaimi lava e tasi.E tusa ai ma faʻamaumauga na tuʻuina mai e le Vipshop ia Novema 12, o le faʻatauga o meaai fagafao na siʻitia i le 94% i lea tausaga ma lea tausaga, o le faʻatauga o tui puipui fagafao na faʻatupulaʻia i le 115% i lea tausaga ma lea tausaga, ma le faʻatauga o fagafaʻameamea ma tausiga faʻafomaʻi faʻateleina e sili atu i le 80 % tausaga i lea tausaga.Ua ta'ua e le Tmall Battle Report le vaega o fagafao o le "Fu King Kong fou" faatasi ai ma le ta'aloga, ta'aloga ma fafo, ma teuteuga vaega, e fetaui ma le matagofie o le "King Kong tuai e fa", oloa fa'atau, oloa fa'atau, ma lavalava. .

"E mafai ona matauina ma le manino o suiga i olaga o tagata faʻatau ma masaniga faʻatau ua taʻitaʻia ai le televave o le faʻatupulaia o le auala fou taumafa," o le tala lea a Blowing Xue, le peresetene o le Taobao's Tmall industry development and operation center.

O le taʻutaʻua o le "tamaoaiga fagafao" e mafai foi ona vaʻaia i suiga fou i faʻasalalauga e-commerce.Na faalauiloa e le Jd.com se oloa fou o le "au'au'au'au'au" i le aso 11 o Novema, fa'atasi ai ma le fafaga fagafa'ameamea o le muamua lea e fa'alauiloa.O le oloa e aofia ai le fafagaina o fagafao, aʻoaʻoga, fegalegaleaiga i aso uma, faʻamaʻi ma le puipuiga, teuga ma le faʻamamaina, taʻaloga i fafo, tausiga faʻaleleia, ma isi.

E tusa ai ma le Pepa Paʻepaʻe a le JD.com i luga o le pisinisi fagafao a Saina i le 2022, o le aofaʻi o aiga fagafao i Saina na oʻo i le 91.47 miliona i le 2021 ma e faʻamoemoe e sili atu i le 100 miliona i lenei tausaga.O le lipoti a Crowley o loʻo faʻaalia ai i totonu o tagata e ana fagafao i le taulaga, o i latou na fananau mai i le 1990 ma le 1995 o loʻo faʻatupulaia vave, e tusa ma le 46 pasene i le 2021.

I le taimi nei, o le aofaʻi o fagafao i totonu o aiga Saina e tusa ma le 20%, ae o loʻo maualuga i le 68%, 62%, 45% ma le 38% i Amerika, Ausetalia, Peretania ma Iapani."Pe a faatusatusa i le maketi fagafao i atunuu atiaʻe, o le numera o fagafao i tagata taʻitasi i Saina e laʻititi lava, o lea e tele le avanoa mo le atinaʻe i le lumanaʻi," o Bao Yuezhong, o se tagata suʻesuʻe faʻapitoa i le E-commerce Research Center. o Wangjing ma le taʻitaʻifono o le Baum Enterprise Management Consulting, na taʻu atu i Securities Daily.Faatasi ai ma le atinaʻeina o le tamaoaiga o Saina ma le faʻaleleia atili o le taumafa, o le a faʻaauau pea le faʻatupulaia o maketi fagafao."

Pet track ua faatelevaveina le atina'eina o ituaiga ituaiga

O nei manu fe'ai e 'ai auro moni foi.E tusa ai ma se lipoti a le IMedia Research, o le fua o le tamaoaiga o fagafao a Saina na siitia i le toeitiiti faalua mai le 2017 i le 2021, e oʻo atu i le 400 piliona yuan mark.O loʻo faʻamoemoe e oʻo atu i le 493.6 piliona yuan i le 2022, i luga 25.2 pasene i lea tausaga ma lea tausaga, ma e siitia i le 811.4 piliona yuan i le 2025.

O le fagafao alamanuia sapalai filifili ua vaevaeina i luga, ogatotonu ma le pito i lalo.I luga aʻe mo fagafao fagafao ma maketi faʻatau, o lenei soʻotaga e leai ni faʻalapotopotoga tetele faʻaogaina.I le ogatotonu o loʻo i ai ituaiga uma o meaʻai fagafao, e aofia ai meaʻai fagafao, meaʻai fagafao, sapalai fagafao ma meataalo fagafao.I lalo mo auaunaga fagafao, e aofia ai tausiga faʻafomaʻi fagafao, lalelei fagafao, inisiua fagafao, ma isi.

E tusa ai ma faʻamaumauga na tuʻuina mai e le Pet Industry Branch o le China Animal Husbandry Association, o le pisinisi o meaʻai e maua ai le 51.5 pasene o le maketi fagafao, o le falemaʻi mo le 29.2 pasene, ma le alamanuia tautua, e aofia ai le tausiga o fagafao ma le teuteuina o fagafao, mo le 12.8. pasene.

I le taimi nei, o loʻo i ai A numera o fagafao manatu o loʻo lisiina kamupani i A-sea, e aofia ai Pettie, Sinopet ma Luz o fagafao meaʻai matagaluega, ma Yuanfei Pet o fagafao sapalai matagaluega, ma isi. O kamupani uma ua taʻua i luga na ausia le tuputupu ae o tupe mama i le tolu kuata muamua o le 2022.

I le taimi nei, o loʻo agaʻi atu se vaega o ipos.Faatasi ai ma kamupani ua pasia le fonotaga o Tianyuan Pet ma Guaibao Pet, lea na faailoa mai ai e Tianyuan Pet taunuuga o lana uluai ofo faalauaitele ma le chinEXT lotoa ia Nov 11. E le gata i lea, o Fubei pets sprint i le komiti autu o le Shanghai Stock Exchange. , o lo'o fa'agasolo pea le lisi;Shuaike Pets na fa'amae'aina lana 500 miliona yuan Pre-IPO fa'atupeina ia Me i le tausaga nei, ma fa'amae'aina lana toe fuata'iga o sea ia Aukuso, ma ulufale atu ai i le tulaga taua o le tapenaga mo le lisi.

E tusa ai ma faʻamaumauga, o le aofaʻi o faʻatupeina o fagafao i le 2021 na sili atu i le 3.62 piliona yuan, ma 57 mataupu faʻatupeina.Mai le 2022 e oo mai i le taimi nei, o le aofaʻi o pisinisi e 32 i totonu o fagafao ua maua tupe faʻafaigaluega, e aofia ai meaʻai fagafao, sapalai, auaunaga, togafitiga faafomaʻi ma isi vaega.

Mai ia Oketopa 2019 ia Oketopa 2022, o le aofaʻi o 15 tupe teufaafaigaluega ma faʻatupeina faʻalavelave na tutupu i totonu o fagafao e-pisinisi vaega, faʻatasi ai ma le faʻatupeina atoa o le sili atu i le 1.39 piliona yuan, e tusa ai ma faʻamatalaga mataʻituina a Dianzubao, o se lala o le Initaneti Tamaoaiga. ma Social Network.

O Meng Xin, o se tagata su'esu'e i le Guosheng Securities, fai mai: "A faatusatusa i maketi matutua i fafo, o avanoa mo pisinisi fagafao a Saina o loʻo taoto i le maualuga ma le gafataulimaina o le tuputupu aʻe o le alamanuia ma le lautele avanoa mo suiga i totonu o le atunuʻu.O tagata sauai mai fafo e fa'alagolago i mea lelei e fa'atosina muamua e ta'imua ai mo sina taimi.Ua vave ona atinaʻe faʻailoga i totonu o le atunuʻu i tausaga talu ai nei, ma o vaega taua o maketi e pei o meaʻai ma le soifua maloloina o manu e faʻamoemoe e faʻatupulaʻia."

Liu Lang, peresitene o le Pet Industry Branch o le China Animal Husbandry Association ma le failautusi aoao o le Beijing Small Animal Diagnosis and Treatment Industry Association, fai mai, "Faatasi ai ma le televave o le atinaʻeina o pisinisi fagafao i Saina, o mataupu fagafao ua faʻateleina ma sili atu. o se autu o felauaiga i le olaga o Tagata i Aso Ta'itasi.Ae o le televave o le atinaʻe o loʻo feagai ma luitau fou, o le mafuaʻaga autu o le faʻatupeina o pisinisi fagafao e faʻapitoa, e pei o isi pisinisi i totonu o le atunuʻu, e ono oʻo i se vaitaimi o tiga.A maualuga le tu'ufa'atasia o le alamanuia, o le a sili atu ona malosi le atina'eina o fagafao a le atunu'u."

Mo nisi oloa fagafao, fa'afeiloa'i ihttps://www.owon-pet.com/.


Taimi meli: Nov-14-2022