QRILL Pet faipaaga ma Saina gaosi meaai fagafao

Oslo, Nouei - Tesema 16, Aker BioMarine, o loʻo tuʻuina atu mea faʻaogaina o le gataifale QRILL Pet, na faʻasalalau se faiga faʻapaʻaga fou ma le fai meaʻai fagafao Saina Fullpet Co. meaai fagafao.
I le amataga o Tesema, na sainia ai e kamupani e lua se maliliega felagolagomaʻi i le taimi lona lima faʻaletausaga a China International Import Expo (CIIE) i Shanghai.Aker BioMarine ma Fullpet na faipaaga mo le taimi muamua i le 4th tausaga CIIE.
O lo'o fa'aogaina e Fullpet mea'ai porotini e fa'atatau i le krill mai le QRILL Pet e fai ai mea'ai fagafao e sili ona lelei ma aoga.E ala i se faigapa'aga fou, o le a su'esu'e ai e Fullpet ma QRILL Pet su'esu'ega fa'asaienisi, tekinolosi ma faiga fa'atau i mea'ai fagafao ma fa'agāsologa tau togafiti i Saina.
"I le tausaga talu ai, ua matou atiina ae ai se faiga faapaaga mataʻina ma le Aker BioMarine e iloa ai e le gata o le lelei o latou meaʻai, ae faʻapea foʻi ma uiga o a latou 'au i uiga lelei," o le tala lea a Zheng Zhen, Sui Pule Sili o Fullpet Co. "O lenei tulaga. o le tulaga lelei e ogatasi ma le va'aiga ma fa'amoemoega a Fullpet.O le Aker BioMarine o lo'o i ai le fa'atonuga atoatoa o lana sapalai filifili ma gafatia pe a o'o mai i le atina'eina ma le fa'alauiloaina o oloa.Matou te tulimatai atu i le faʻaauauina o la matou faiga faapaaga ma le Aker BioMarine e faʻaleleia le soifua maloloina o fagafao i nofoaga.tulaga maua.
Fai mai Aker BioMarine, o Saina o le maketi sili ona tele i le lalolagi mo meaʻai o le gataifale.Le kamupani i le taimi nei o loʻo i ai se 'au o fagafao fagafao tomai faʻapitoa faʻapolofesa i totonu o le itulagi.
“O Saina ose maketi o meaai fagafao e matua televave le tuputupu ae ma ua matou manuia tele i le Fullpet,” o le tala lea a Matts Johansen, Pule Sili o Aker BioMarine."I le Aker BioMarine, e sili atu i matou nai lo le tuʻuina atu o meaʻai.O matou o se paaga e mafai ona faʻasoa faʻamatalaga taua, faʻalauiloa avanoa fou maketi ma taʻitaʻia a matou tagata faʻatau i le tuputupu aʻe ma le eseesega o oloa i itu uma o le sapalai sapalai, e aofia ai le maketiina.
"E ala i le faʻamalosia o lenei faiga faʻapaʻaga ma le taulaʻi atu i suʻesuʻega, faʻaauau, tekonolosi ma tagata faʻatau, e mafai ona faʻamautinoa le manuia i le maketi a Saina ma faʻatasi ai o le a faʻaauau pea ona faʻaleleia oloa faʻalesoifua maloloina fagafao i Saina," o le faaopoopo lea a Johansen.


Taimi meli: Ian-03-2023